Draadloze Foscamset

Merk: Foscam

€ 183,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

Weg met lelijke draden. Deze Foscam camera is 100% draadloos en makkelijk in te stellen. Dankzij de magnetische basis kunt u uw camera overal installeren. Door de extra brede kijkhoek kunt u in vrijwel alle kamers goed overzicht houden met uw smartphone.

 

Foscam Cloud voegt een eenvoudige, slimme en veilige manier toe om video-opnames vanaf uw Foscam cam altijd op te slaan en te openen. Met 1080P Full HD-video kunt u uw huis duidelijker bekijken. U kunt Live kijken, opnames terugzien en overal met uw familie praten met behulp van de gratis Foscam-app op uw smartphone.

 

Een passieve infrarood (PIR) -sensor met grote hoek detecteert bewegende warmteobjecten, zoals mens en dier. Foscam neemt de beweging op en stuurt een push-notificatie met foto naar uw smartphone. Bewegende objecten, zoals planten en gordijnen, activeert geen opnames. 

 

Het instellen van uw Foscam camera is eenvoudig. Je camera wordt gekoppeld aan het E1-basisstation - scan gewoon de QR-code met je smartphone en je bent helemaal klaar! Extra camera's toevoegen aan uw basisstation is zeer simpel. Sluit een USB aan op het Foscam basisstation om opnames lokaal op te slaan.

 
Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.