Brandpreventie SW4

Merk: Smartwares

€ 99,95

  • Levertijd: 1-2 dagen

1 Brandblusser spray.

Smartwares FS600.

Deze 600 ml blusspray is ideaal voor in de keuken en thuis. Door het compacte formaat is de blusspray gemakkelijk op te bergen. Met een simpele druk op de knop kunt u snel een beginnende brand doven. Is geschikt voor de klassen;

 

A = Vaste stoffen - papier, hout, textiel.

B = Vloeistoffen - olie, benzine.
F = Hete bakolie en frituurbranden.

 

4 Rookmelders.

Smartwares RM149.

Een brand kan zo ontstaan, ook s'nachts. De giftige rook kan ervoor zorgen dat u bewusteloos raakt en u niet meer wakker wordt. Door het geluid van de melders zult u tijdig wakker worden.

 

2 Koolmonoxidemelder.

Smartwares RM370.

De koolmonoxidemelder heeft een heldere LCD-display, welke de hoeveelheid koolmonoxide in een ruimte aangeef. Wanneer de hoeveelheid te hoog wordt, gaat het alarm af.

 

1 Blusdeken.

Smartwares BBD130.

Vuur heeft zuurstof nodig om te blijven branden. Door op tijd een blusdeken te gebruiken kunt u verwondingen en/of schade voorkomen. Onze blusdekens zijn inzetbaar bij beginnende branden. In een geval van nood trekt u simpelweg aan de grendels, zodat de blusdeken eruit komt.

 

1 Brandblusser poeder.

Smartwares FEX-15113.
Een brand kan snel uitslaan. Daarom is het belangrijk om snel te handelen. Een brandblusser kan ervoor zorgen dat u een brand vroegtijdig kunt blussen, waardoor er schade of letsel voorkomen wordt. De blusser weegt maar 3 kilo en is daardoor makkelijk handelbaar, dus perfect voor bij u thuis. Geschikt voor de klassen A, B en C. Wordt geleverd met ophangbeugel.

 

A = Vaste stoffen - papier, hout, textiel.

B = Vloeistoffen - olie, benzine.

C = Gassen.
Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.